Onderzoek Catering Pure

Catering concept Pure ontstaan door feedback vanuit Universiteit Leiden Panel!

We willen alle panelleden van het Universiteit Leiden Panel bedanken voor het delen van hun mening over de catering van de Universiteit Leiden. Aan het onderzoek (juni & juli 2016) hebben 143 panelleden mee gedaan (64 studenten en 79 medewerkers). Naar aanleiding van deze input heeft het UFB een aantal wijzigingen getroffen om in te spelen op de ideeën en wensen die door het panel naar voor zijn gekomen. De uitgesproken behoefte aan biologische maaltijden onder zowel medewerkers als studenten heeft geleid tot de ontwikkeling van PURE. PURE is een concept dat staat voor een gezond assortiment samengesteld met ingrediënten van hoge kwaliteit en aangeboden in een behapbaar formaat. Alle producten met de PURE-stempel zijn gegarandeerd biologisch en daardoor extra lekker. Denk aan kleurrijke salades of heerlijke broodjes gevuld met alles dat groen en gezond is.

Het PURE-concept valt samen met de wens van meer marktconforme prijzen. Het aanbod in de restaurants en cafés stelt deze gezondere varianten prominent op en prijst deze zo scherp als marktconform mogelijk is. Tevens is er vraag naar verruiming van de openingstijden. De openingstijden van de restaurants Lipsius, Pieter de la Court, Huygens en Van Steenis zijn al verruimd, en in de komende periode zullen we dit nader analyseren. Ook is het onvoldoende bekend onder restaurantbezoekers dat het Lipsiusrestaurant en Kamerling Onnesgebouwcafé ’s avonds warme maaltijden serveert. We zullen ons inspannen om hier meer aandacht aan te besteden. We hopen dat jullie als eerste groep panelleden het leuk vonden en dat jullie bereid zijn om collega’s en studiegenoten aan te tikken om ook deel te nemen aan het Universiteit Leiden Panel. Met meer meningen krijgen we immers een beter beeld wat de wensen zijn. We willen jullie nogmaals bedanken voor de input en hopen dat we voor het volgende onderzoek opnieuw jullie feedback mogen verwachten.