Bedankt voor je input en feedback!
Op deze pagina staan de resultaten van de verschillende onderzoeken die we onder het Universiteit Leiden Panel hebben uitgevoerd. Leuk om te weten wat de Universiteit Leiden met de input en feedback doet.
Niet voor elk onderzoek worden alle leden van het Universiteit Leiden Panel benaderd. Dit is afhankelijk van de onderzoeksdoelgroep. Het kan dus zijn dat je zelf niet voor alle genoemde onderzoeken bent uitgenodigd.
|
UFB heeft het reserveringssysteem SharedDesk opgezet waarmee studenten op de universiteit studieplekken kunnen reserveren. Dit onderzoek heeft als doel om in kaart te brengen wat de algemene behoeften van studenten zijn rondom het reserveren van studieplekken, en specifiek welke behoeften studenten hebben rondom het reserveren met SharedDesk. Benieuwd naar de resultaten? Je leest het hier.
|
|
Mapiq en BeSense zijn digitale platformen waarop studenten in Den Haag de beschikbaarheid van studieplekken kunnen zien en deze zelf kunnen boeken. Universiteit Leiden is benieuwd of deze platformen aansluiten bij de wensen en behoeften van haar studenten. Benieuwd naar de resultaten? Je leest het hier.
|
|
Universiteit Leiden is benieuwd of de huidige situatie van verruimde openingstijden rondom de tentamenperiode voldoet aan de wens van de studenten. Dit onderzoek heeft de Universiteit Leiden meer inzicht gegeven in de behoeften en wensen van studenten omtrent studeren op de universiteit. Bedankt voor het delen van jullie mening!
|
|
Universtiteit Leiden vindt de veiligheid op de universiteit erg belangrijk. Aan de hand van de input uit dit onderzoek kan de veiligheid verbeterd worden. Wij willen daarom alle panelleden bedanken voor hun deelname aan dit onderzoek.
|
|
We willen alle panelleden van het Universiteit Leiden Panel bedanken voor het delen van hun mening. Aan het onderzoek (maart & april 2018) hebben 470 panelleden mee gedaan.
|
|
Uit het onderzoek over de catering (uitgevoerd in 2016) bleek dat studenten en medewerkers behoefte hebben aan gezonde en biologische maaltijden. Dit heeft geleidt tot de ontwikkeling van Pure. PURE is een concept dat staat voor duurzame, gezonde en/of vegetarische producten.
|